UŽIVANJE U EKSKLUZIVNIM UKUSIMA – NAJBOLJI KOKTELI SA VODKOM

Dobrodošli u svet DOSITEY Votke – prve srpske premium votke koja osvaja srca ljubitelja finijeg ukusa. Kako bismo upotpunili vaše letnje uživanje, pripremili smo izbor od 5 fantastičnih koktela koje možete napraviti koristeći DOSITEY Votku. Pustite mašti na volju i uživajte u savršenom letnjem osveženju!

DOSITEY SUMMER BREEZE

Sastojci:

50 ml DOSITEY Votke
100 ml limunade od svežeg limuna
Kriška limuna za dekoraciju
Led

PRIPREMA

Dodajte led u čašu, prelijte DOSITEY Votkom i limunadom. Lagano promešajte, ukrasite kriškom limuna i uživajte u osvežavajućem letnjem napitku.

DOSITEY MOJITO

Sastojci:

50 ml DOSITEY Votke
10 listova sveže nane
1 kašičica šećera
Sok od 1 limete
Soda voda
Led

PRIPREMA

U čašu  stavite listove nane i kašičicu pećera, pa ih lagano izgnječite da oslobodite arome. Dodajte led, DOSITEY votku., sok od limete i dolijte sodu vodu. Lagano promešajtei uživajte!

DOSITEY CITRUS SPLASH

Sastojci:

50 ml DOSITEY Votke
100 ml tonika
Kriška limete
Kriška pomorandže
Led

PRIPREMA

Napunite čašu ledom, dodajte DOSITEY votku i tonik, ukrasite kriškom limete i pomorandže, promešajte i osveženje je spremno!

DOSITEY BERRY BLISS

Sastojci:

50 ml DOSITEY Votke
50 ml soka od borovnice
50 ml soka od brusnice
Led

PRIPREMA

U čašu stavite led, DOSITEY votku i sokove od borovice i brusnice. Dobro promešajte i uživajte u voćnoj svežini ovog koktela.

DOSITEY TROPICAL PARADISE

Sastojci:

50 ml DOSITEY Votke
50 ml soka od ananasa
50ml soka od manga
Kriška ananasa za dekoraciju
Led

PRIPREMA

Dodajte led u čašu, pa prelijte DOSITEY votkom i sokom od ananasa i manga. Ukrasite kriškom ananasa i uživajte u ukusu tropskog raja.

Nadamo se da će vam ovi fantastični letnji kokteli sa DOSITEY Votkom ulepšati svaki letnji trenutak i doneti osveženje. Pronađite DOSITEY Votku na našem sajtu i započnite svoje letnje avanture u ukusu vrhunske srpske votke!

sex on the beach koktel